Sherbimet tona

Me ane te kesaj faqeje mund te merrni informacion te mjaftueshem mbi të gjitha shërbimet e ofruara nga Qendra e Studimeve te Avancuara

Aksesimi i faqes web

Këtu mund të gjeni lajmet me te fundit te procedures tone te punes si dhe qellimet tona per te ardhmen

Lajmet e fundit

Informacion i detajuar mbi cdo ndryshim apo situate te projekteve ne zhvillim

Galeria

Mjafton te na shkruani ne adresen e emailit te specifikuar ne menune kontakt

Projektet

Informacion i detajuar i te gjitha projekteve te perfunduara dhe atyre ne vazhim prane qendres tone

Vende Vakante

Pranojme cv tuaj ne adresen e pershkruar ne menune kontakt

Kontakt

Mjafton te na shkruani ne adresen e emailit te specifikuar ne menune kontakt

Doni të bëheni pjesë e qëndrës tonë?

Është fare e thjeshtë të beheni pjese e qendres tone, nepermjet pyetjeve dhe pergjigjeve si dhe formave te shprehjes se interesit dhe njohurive tuaja

Njoftime

Në këtë rubrikë mund te gjeni lajmet me te fundit që janë pjese e qendres se studimeve te avancuara si dhe komente të ndryshme nga ndjekesit e faqes tone

ByASC Aug 7, 2019

Rreshjet e shiut pengese ne punime

Reshjet e shiut ne tirane Reshjet e shiut kane qene cdo dite e me problematike ne zhvillimin e aktivitete te qendres tone .

ByASC Aug 3, 2019

Përshëndjetje!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!